Speltkoekjes met XAVIES' granola

 

Krokante koekjes met volkoren speltbloem en XAVIES’ GRANOVIE double-chocolate!Speltkoekjes met XAVIES' GRANOVIE

 

Ingrediënten voor 25-30 koekjes

125 g volkoren speltbloem
125 g witte speltbloem
1 kl bakpoeder
50 ml koolzaadolie
1 ei
100 g kokosbloesemsuiker
100 g XAVIES’ GRANOVIE double-chocolate
40 g rozijnen


Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Meng de 2 soorten bloem en de bakpoeder, voeg XAVIES’ GRANOVIE double-chocolate en de rozijnen toe.

Doe in een ander kom het ei en de kokosbloesemsuiker en meng goed door elkaar.

Voeg het bloemmengsel en de olie bij het suiker-ei mengsel, goed kneden tot alle bloem goed is opgenomen door het ei en de olie.

Neem een bakplaat en leg daarop een vel bakpapier of silicone matje.

Maak bolletjes deeg en druk ze plat tot een koekje, leg ze op de bakplaat.

Bak de koekjes 12 min op 180°C. Laat ze afkoelen op een rooster

Koekjes met chocolade jou favoriete tussendoortje? ;-) Bekijk dan ook eens het receptje van onze Chocolate Chips Cookies. :-)