Ontbijtje met XAVIES' Granola Pecan-Gember en Mango

Hoe vaak ontbijten we niet zonder er echt over na te denken? Een boterhammtje met wat zoet beleg, een croissant met een koffie ergens onderweg. De eerste maaltijd van de dag is nochtans heel belangrijk. Een goed ontbijt geeft ons energie voor de dag en voor de uitdagingen die voor ons liggen. Het ontbijt van alledag moet snel en simpel te maken zijn. Wat fruit snijden, natuur yoghurt afgewerkt met een krokante topping, in een handomdraai klaar!

De zomer staat voor de deur, dit doet ons nog meer zin krijgen in een verfrissend ontbijt met heerlijk vers fruit. Onze limitede edition granola Pecan-Gember is perfect voor zomerse combinaties!

Hier alvast een receptje om jullie wat inspiratie te bezorgen!


Ingrediënten (2 personen)

1 Mango
1 Appel
200 g Natuur yoghurt
70 g XAVIES' GRANOVIE Pecan-Gember

Bereiding

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd dan het vruchtvlees in blokjes van 1 op 1 cm.

Snijd de appel door midden, verwijder het klokhuis en snijd ook de appel in blokjes.

Meng de stukjes mango en appel door elkaar.

Vul een kommetje of een glaasje met het fruit en lepel de natuur yoghurt er over.

Werk af met XAVIES' GRANOVIE Pecan-Gember granola.


Zin gekregen in nog meer gezonde ontbijtjes, neem dan ook eens een kijkje bij het receptje van XAVIES’ GRANOVIE met rode vruchten of het receptje van het granola ontbijt met rabarber-frambozen compote