INGREDIËNTEN
500g volle Griekse yoghurt
2el agavesiroop
100gr frambozen
100gr blauwe bessen
40gr XAVIES' Kokos-Kaneel Granola
Bakplaat of ovenschotel
bakpapier
BEREIDING
Mix de yoghurt, agave en vanille tot een glad geheel met een garde of vork. Verspreid de yoghurt over een met bakpapier bedekte bakplaat of ovenschotel die in de vriezer past en zet even opzij.
Snijd de aardbeien in schijfjes en verdeel over de yoghurt, alsook de frambozen, blauwe bessen en granola.
Laat min. 3u opstijven in de vriezer zodat de repen volledig hard kunnen worden. Haal uit de vriezer en breek in grote stukken. Serveer op een koud bord of in een kom met ijsblokken en geniet meteen van dit verfrissend tussendoortje.
TIP: Breek de reep in stukken en bewaar in een afsluitbaar potje in de vriezer. Zo kan je elke dag makkelijk en snel een reep nemen als tussendoortje!