Terug naar overzicht

Breakfast on-the-go

- Categories : Gezonder leven , Tips & Tricks

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, wist je al langer. Met onze tips & tricks voor breakfast on the go heb je geen excuus meer om het ontbijt over te slaan. En wij weten ook dat niet iedereen elke ochtend een half uur de tijd heeft om op het gemak een pitch perfect breakfast bowl op tafel te toveren. Heb je geen tijd om te ontbijten? Maak je geen zorgen, ook onderweg kan je gezond eten! Met onze tips & tricks voor breakfast on the go heb je geen excuus meer om het ontbijt over te slaan. 

 

1)   Easy peasy breakfast on the go 

De makkelijkste optie voor een snel ontbijt on the go is jouw granola 'bowl' meenemen in een lege jampot. Dit is het ideale formaat voor een ontbijt voor 1 persoon. Was het confituur potje goed uit en vul het in laagjes met je favoriete ingrediënten. Wissel yoghurt en fruit af en top met granola voor het beste resultaat. Dit is echt de perfect start van je dag! 

2)   Ontbijt dat je de dag op voorhand kan prepareren is so awesome! 

Ben jij niet zo’n ochtendmens en wil je liefst zo lang mogelijk blijven liggen tot je écht moet opstaan? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Maak je ontbijt gewoon de dag ervoor al klaar! Hieronder kan je enkele makkelijke ontbijtjes vinden om de dag ervoor klaar te maken. 

Ga bijvoorbeeld voor granola pancakes of granola wafels als je houdt van een comfy breakfast. Of ben jij net als mij zo’n fan van bananenbrood? Meestal maak ik op zondag avond mijn bananenbrood klaar en heb ik ontbijt voor de hele week. Hou je meer van afwisseling? Geen probleem want bananenbrood kan je perfect in de diepvriezer kan bewaren. Dan heb je meteen enkele backup ontbijtjes klaar die je rap in de microgolfoven of broodrooster kan opwarmen. Quick & easy!

Mijn persoonlijke favoriet en ideaal voor wie fan is van een fris ontbijt: smoothies! Eindeloze mogelijkheden en makkelijk de avond ervoor te blenden en ’s ochtends gewoon mee te nemen. Even schudden, nog wat granola toevoegen en jouw smoothie is klaar voor gebruik.

Iedereen wisselt graag eens af, dus hier een laatste toppertje. Nog zo’n leuke om de dag mee te starten is de chia pudding. Zeer makkelijk om de avond voordien de bereiden en de hele nacht in de koelkast te bewaren. Voor vertrek snel toppen met wat granola & vers fruit en je bent klaar voor vertrek!

3)   Granola bites on the go is perfectly OK! 

Voor wie niet zo’n fan is van ontbijten maar toch z’n best wil doen zijn onze granola bites de ideale start! Ik heb altijd een zakje liggen in de wagen en in de lade op mijn bureau. 4 koekjes zijn voor mij perfect om 's morgens de eerste honger te stillen. Bij voorkeur combineer je dit nog met een stuk fruit voor een optimaal resultaat en geen honger tot de middag!

Tip! De granola bites Granola Bites Hazelnoot Cacao hebben we ook in portie verpakkingen. Makkelijk voor wanneer je de verleiding niet kan weerstaan om er te veel van te eten ;-) 

granola bites hazelnoot cacao