INGREDIENTEN

3 appels (type jonagold)

1 perzik

Voor de crumble

60 g koude boter

55 g zelfrijzende bloem

150 g XAVIES’ Nuts Seeds

35 g rietsuiker

1 el honing

snuifje kaneel

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snij de koude boter in blokjes. Breng de ingrediënten voor de crumble in een ruime schaal: de koude boter, de bloem, XAVIES’ granola nuts-seeds, de rietsuiker, de honing en het snuifje kaneel. Kneed vervolgens alle ingrediënten tot een kruimelig deeg.

Snij de appel en de perzik in kleine blokjes. Meng het fruit en verdeel het over 4 ovenschaaltjes.

Verdeel het crumble-deeg over de ovenschaaltjes.

Bak de dessertjes gedurende 20 min.

Serveer warm / lauw warm! Heerlijk met een bolletje ijs!

Succes gegarandeerd met dit gezonde dessertje op basis van granola!