XAVIES' Granola Yoghurt Ijsjes

INGREDIËNTEN

350g volle Griekse yoghurt

1el agavesiroop

1 banaan

100g ananas

6 aardbeien

2el frambozenpoeder

scheutje (kokos)water of melk naar keuze

XAVIES' Nut Chocolate Granola

Ijsvormpjes

BEREIDING

Roer de agavesiroop door de yoghurt en zet even opzij. Mix de banaan en ananas in de blender tot een gladde smoothie en giet over in een apart kommetje. Mix daarna de aarbeien, frambozenpoeder en kokoswater in de blender en zet even opzij. 

Neem de ijsvormpjes vul deze voor de helft met yoghurt, een kwart met de ananas smoothie en een kwart met de aardbei smoothie. Jij kiest zelf de volgorde van de laagjes, wees creatief!

Wij maakten een laagje ananas, dan een laagje yoghurt, daarbovenop een laagje aardbei en eindigden met een tweede laagje yoghurt. 

Werk de laatste laag af met XAVIES' Nut Chocolate Granola voor een krokante verrassing in de laatste hap van je ijsje!

TIP: Voeg kleine besjes toe aan de yoghurt of leg fijne schijfjes fruit in de ijsvormpjes voor een extra fruitig resultaat.