INGREDIËNTEN

6 pruimen

1 bio citroen

1 vanillestokje

1 el honing

50 ml kokosmelk

125 g mascarpone

60 g XAVIES’ GRANOVIE extra-seeds

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij de pruimen in partjes, verwijder de pit. Snij de vanillestok overlangs in twee en schraap er de zaadjes uit.
Doe het lege vanillestokje, de vanillezaadjes samen met de pruimen en de honing in een ovenschaal. Rasp de schil van de citroen erover en voeg het sap van de citroen toe. Meng alles goed en zet een kwartiertje in de voorverwarmde hete lucht oven.

Doe ondertussen de kokosmelk samen met de mascarpone in een mengkom. Klop kort even op tot een luchtige, dikke massa.

Om te serveren, schep enkele partjes geroosterde pruimen in een glas, verdeel wat kokosroom erover en werk af met een lepeltjes XAVIES’ granola extra-seeds. Serveer lauw warm.

GELIJKAARDIGE RECEPTEN