close
Cookies: Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw surfgedrag binnen onze website. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Hapje met XAVIES' granola Kokos-kaneel, peer, witlof en blauwe kaas

Een verrassend hapje met zoute smaken van de kaas, zoete stukjes peer en krokante kruidige granola!

Hapje met XAVIES' granola Kokos-kaneel, peer, witlof en blauwe kaas

Ingrediënten

-Witlof
-Peer – type Doyenné du Comice
-XAVIES’ GRANOVIE Kokos-Kaneel
-Blauwe schimmel kaas
-Balsamico azijn
-Verse tijm

Bereiding

Haal de witlof blaadjes voorzichtig van de stronkjes. Verkruimel de blauwe kaas heel fijn en snijd de peer in kleine blokjes. Meng de stukjes peer met de verkruimelde blauwe kaas en verdeel het mengsel over de witlof blaadjes. Druppel enkele druppels balsamico azijn over ieder bladje witlof. Strooi er XAVIES’ granola Kokos-Kaneel over en werk af met verse tijm blaadjes.