close
Cookies: Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw surfgedrag binnen onze website. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Wortel cupcakes met Pure Toasted Nuts & Seeds 

Je wilt eens iets anders als ontbijt of tussendoortje en je houdt ervan zelf te experimenteren? Probeer dan zeker dit recept eens uit! Heerlijke wortel cupcakes met onze Pure Toasted Nuts & Seeds granola.


Ingrediënten

  • 200 ml zonnebloemolie
  • 150 gr witte basterdsuiker
  • 200 gr bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 250 gr wortels (geraspt)
  • 100 gr walnoten (grof gehakt)
  • 3 eieren

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden. Mix de olie, eieren en suiker goed door elkaar. Zeef de bloem en bakpoeder erbij. Spatel alles door elkaar. Schep dan ook de wortels en de gehakte walnoten erdoor.

Vul de cupcake vormpjes met het beslag. Bak de wortel cupcakes ongeveer 30 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Haal ze uit de oven en strooi er Pure Toasted Nuts & Seeds granola over en klaar is kees!