close
Cookies: Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw surfgedrag binnen onze website. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Bourbon Apple Crumble met XAVIES’ Granola

Ingrediënten

2 appels

1 eetlepel citroensap

5 eetlepels (bourbon) Whiskey

1 theelepel kaneel

1 ½ kopje XAVIES Extra Seeds Granola

½ tas havermout

100gr eetlepels zachte boter

Vanille-ijs

Rood fruit naar wens voor de topping

 

Bereiding

  1. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Meng in een grote kom de appels, het citroensap, de bourbon en de kaneel. Zorg dat de appels goed onder het mengsel gemengd zijn.

3. Meng in een andere kom de granola, de haver en de zachte boter. Mix alles goed met een houten lepel.

4. Plaats de appels in een koekenpan bak ze goudbruin op een hoog vuur.

5. Top met het granola mengsel.

6. Serveer met een bolletje vanille-ijs en wat extra rood fruit naar wens.