close
Cookies: Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw surfgedrag binnen onze website. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

XAVIES’ Mini Cranberry Yoghurt-Granola-ijsjes

Ingrediënten

Granola Korst

-       4 kopjes XAVIES’ Extra Seeds Granola

-       150gr gesmolten boter

Vulling

-       ½ L cranberry sap

-       250gr griekse yoghurt

Topping

-        Verse frambozen, bramen of aardbeien

 

Bereiding

  1.      Plaats op een bakplaat 22 muffinvormpjes van normale grootte.

2.     Mix eerst de granola fijn met een staafmixer.  Neem een middelgrote kom en meng de granola en de gesmolten boter tot ze goed gemengd zijn.

3.    Schep ongeveer 1 eetlepel kruimelmengsel in elk muffinvormpje; druk goed aan voor een stevige bodem voor de cupcake. Plaats deze even in de koelkast.

4.    Meng het cranberry sap met de Griekse yoghurt

5.    Haal de cupcakes uit de frigo en vul ze tot de rand met het cranberry mengsel. Plaat vervolgens de cupcakes in de dieprvriezer gedurende anderhalf uur.

6.    Om te serveren, verwijdert u cheesecakes uit de muffinvormpjes en topt u met verse bessen.

Geniet ervan!