INGREDIËNTEN

3 middelgrote zoete aardappelen 

200g Feta 

1 courgette 

100g Griekse stijl yoghurt 

½ limoen

Olijfolie

Peper & zout

Verse munt en bieslook

Peper & zout

SANDRA’S Kurkuma Quinoa 

BEREIDING

Salade: Verwarm de oven voor op 200°. Wat de zoete aardappelen en halveer ze. Bedek de bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie.
Schik de halve zoete aardappelen op de plaat met de platte kant naar onderen. Kruid met peper en zout en plaats gedurende 30min de oven.

Was de courgette, snij in blokjes en voeg peper en zout toe. Bak de courgette kort in een pan met olijfolie.Haal de zoete aardappel uit de oven en laat een half uurtje afkoelen. Vervolgens kan je kiezen of je liefst de schil van de aardappelen erbij hebt of niet.
Zo niet kan je de schil er makkelijk van halen na afkoeling.
Snij vervolgens de zoete aardappel in blokjes.Snijd de feta in blokjes.
Dresseer de zoete aardappel in een diep bord, voeg de courgette en feta blokjes toe. Kruid nog even kort met peper en zout en werk af met de Pittige Granola van Sandra Bekkari. Serveer het geheel met de frisse dressing.
Dressing:

Doe de yoghurt in een kommetje. Voeg de verse kruiden en het sap van een halve limoen toe. Meng goed met een vork en werk af met peper en zout. Serveer tip: Serveer het geheel met een frisse spinazie – rucola salade.