Persoonlijke dienstverlening
Flexibiliteit in het productgamma
Actief in heel België

 

 

Zoek je naar biologische thee die puur en vol van smaak is? Stap dan in de wereld van onze 100% biologische thee. Deze thee is niet zomaar een warm drankje. MiniMarieTea werd in april 2019 overgenomen door XAVIES’. Xavie heeft altijd een passie gehad voor gezond eten en drinken, vooral voor het ontbijt. Toen haar dochter Lucy in 2018 werd geboren merkte Xavie meer dan ooit het gebrek aan gezonde drankjes voor kinderen. Zodra Xavie hoorde dat MiniMarieTea te koop was, zag ze de mogelijkheid om een compleet gezond ontbijt aan te bieden voor het hele gezin. MiniMarieTea is een gezonde, biologische, familiethee zonder suikers, aroma’s, theïne en cafeïne. Puur genieten, dus!

Heb je interesse in biologische thee?

 

 

Redenen om onze heerlijke biologische thee te bestellen

Heb je je ooit afgevraagd waarom je de biologische thee van MiniMarieTea zou kunnen bestellen? Wel, het antwoord is simpel. Onze thee bevat geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen en drink je zonder theïne of cafeïne. Dat maakt deze thee zonder suiker de perfecte partner voor wie gezonde voeding wil bestellen. Bovendien hebben we vijf verschillende infusies, elk met hun eigen unieke voordelen. Zo zie je maar, bij gezonde snacks hoort ook een kopje gezonde thee voor een optimaal gezonde en lekkere smaakcombinatie.

 

Plaats je bestelling en ontdek jouw favoriet

Plaats nu je bestelling en dompel jezelf onder in de heerlijke smaken van onze thee zonder suiker. Het is de perfecte aanvulling op elk moment van de dag. En wist je dat je bij ons ook heerlijke granola kunt bestellen? Zo zorg je voor een evenwichtige start van je dag voor het hele gezin die zowel lekker als voedzaam is. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ontdek hoe smaakvol en gezond het leven kan zijn met de juiste keuzes. Onze thee zonder suiker is de puurste vorm van genieten, zonder compromissen.