Persoonlijke dienstverlening
Flexibiliteit in het productgamma
Actief in heel België

 

 

Ben je op zoek naar een heerlijk, kleurrijk en gezond begin van je dag? Zoek niet verder en ontdek onze granola met fruit! Deze unieke mix van haver, noten en gedroogde vruchten zorgt voor een heerlijke smaak bij elke hap. Je geniet elke ochtend weer een heerlijk ontbijt. Bij XAVIES' leggen we de lat hoog om je de beste kwaliteit te bieden.

Heb je interesse in granola met fruit?

 

 

Gezond genieten met granola en fruit

Naast de heerlijke mix van ingrediënten biedt onze granola met fruit je de perfecte start voor een energieke dag. Ons verhaal begint in 2014, toen we besloten om een lekkere en gezonde ontbijtoptie te creëren voor het hele gezin. Onze 100% natuurlijke granola is daarom niet alleen gezond, het smaakt ook nog eens gigantisch lekker voor kleine en grote fijnproevers. Onze granola met fruit is al een smaakbom op zich, maar voel je vrij om nog wat vers seizoensfruit toe te voegen voor die extra vitamineboost in je favoriete gezonde ontbijt!

 

Jouw favoriete ontbijt is slechts een klik verwijderd

Waar wacht je nog op? Granola bestellen was nog nooit zo makkelijk. Met een paar klikken haal je deze heerlijke en voedzame granola met fruit in huis. Geniet van de authentieke smaken en start je dag met een glimlach. Bestel snel, voeg een gezonde snack toe en proef zelf waarom zo veel mensen gek zijn op onze producten.