Bestellingen worden verstuurd naar België, Nederland en Frankrijk.

Per pakket betaalt u een kleine bijdrage in de verzendingskosten, afhankelijk van het gewicht van het pakket en van de gekozen leveringsmethode. De bestellingen van XAVIES’ worden verzonden via bpost.

U kan een pakket op een door gekozen adres laten afleveren, bij u thuis, of op kantoor, ….

U heeft ook de mogelijk om een pakket te laten afleveren in een door u gekozen bpost-afhaalpunt. Een lijst van afhaalpunten bij u in de buurt wordt u aangeboden op de site van XAVIES’ bij het bevestigen van uw leveringsmethode.

Bpost biedt ons sinds kort ook de mogelijkheid om een pakket te laten afleveren in een pakjesautomaat. Hier kan u uw pakket 24/24 7/7 ophalen. Hiervoor dient u ingelogd te zijn als een gebruiker van de pakjesautomaat. Dit kan door enkele muisklikken via een link die wordt aangeboden op de site van XAVIES’ bij het bevestigen van uw levermethode.

Uw bestelling wordt klaargemaakt na het ontvangen van uw betaling op de rekening van XAVIES’. Binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt het pakket afgegeven bij bpost. In België worden 97% van de pakketten de dag na aflevering bij bpost bezorgd. Bij bestellingen naar Nederland kan dit enkele dagen langer duren. U wordt tijdens dit traject steeds via e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw verzending.