MiniMarieTea - "World's Finest Family Tea"

Xavie Battel - MiniMarieTea

MiniMarieTea werd in 2019 overgenomen door Xavie Battel, eigenares van XAVIES' Granola en trotse mama van kleine Lucy en Lyia. Xavie had altijd al een passie voor gezond eten en drinken, vooral voor het ontbijt. Zo startte ze in 2015 haar eigen granola bedrijf, Granoladies.

Toen Lucy in 2018 werd geboren, merkte Xavie meer dan ooit het gebrek aan gezonde drankjes voor kinderen. Zodra Xavie hoorde dat MiniMarieTea over te nemen was, zag ze de kans om een compleet gezond ontbijt met granola en een lekker kopje thee te bieden voor jong en oud.

"MiniMarieTea is 100% gezond en puur natuur! In tegenstelling tot de meeste theemerken gebruiken wij geen toegevoegde aroma's, suikers, kleur- of smaakstoffen in onze infusies. Onze kruideninfusies bevatten ook geen theïne of cafeïne. Pure, 100% biologische gedroogde vruchten, bloemen en kruiden. Niks anders! Dat is ook de reden waarom MiniMarieTea infusies nooit bitter worden. In tegendeel, hoe langer je de infusies laat intrekken, hoe meer smaken er zich ontwikkelen en dus hoe lekkerder jouw thee zal worden. Bovendien zijn onze infusies ook 100% veilig voor kinderen. Eindelijk een lekker én gezond drankje voor de hele familie."

MiniMarieTea maakt water drinken leuk - proef Marie Blue en zie de magie! Ontdek ook onze andere smaken op de website van MiniMarieTea.

Shop thee

Ice Tea

Ice Tea

Hey, hallo, Het is MiniMarie.

Een healthy pleasure voor kinderen.
(Of voor 't kind in iedereen.)

Ik ben geen frisdrank. Gewoon een fris drankje.
Maarrrr supercool. Ik moet dan ook altijd koel bewaard worden.
Dat komt omdat ze me maken met echt fruit en echte kruiden.
Zonder rommel. Zonder gedoe. Zonder cafeïne en theïne. Zonder bubbels.

Ik word gemaakt met kruiden uit Kruishoutem.
De gesnoeide takjes en blaadjes werden vroeger weggegooid.
Xavie die mij maakt vond dat zonde. Ze is dan thee gaan bereiden met dat snoeisel. Volwassenen noemen dat blijkbaar 'zero waste'. Ik noem dat gewoon ... slim gezien.

Mijn fruit komt van hier uit de buurt.
Grote mensen zouden 't 'lokale productie' noemen. Of 'korte keten'.
Zelf weet ik niet goed wat dat betekent. ‘k Weet wel dat er alleen maar superlekkere sapjes uit de slow-juicer komen. En die gaan dan mee in mijn thee.

Superleuk, superlekker!

PS: Onze ice tea's worden enkel in de zomer gemaakt. In de koudere maanden schakelen we over naar onze gedroogde kruideninfusies.