Xavie Battel - MiniMarieTea

Ik heb altijd al een passie voor gezond eten en drinken gehad, vooral voor het ontbijt. De granola was er al, alleen merkte ik met de geboorte van Lucy in 2018 dat er een serieus gebrek was aan gezonde drankjes voor kinderen. 

Zodra ik hoorde dat MiniMarieTea over te nemen was, zag ik de kans om een compleet gezond ontbijt met granola en een lekker kopje thee te bieden voor jong en oud.

Bij MiniMarieTea geloven we in 100% gezond en puur natuur! In tegenstelling tot de meeste theemerken, gebruiken we geen toegevoegde aroma's, suikers, kleur- of smaakstoffen in onze infusies. Bovendien bevatten onze kruideninfusies geen theïne of cafeïne, en bestaan ze enkel uit pure, biologische gedroogde vruchten, bloemen en kruiden - niets anders!

Dat is ook waarom onze MiniMarieTea-infusies nooit bitter smaken. Integendeel, hoe langer je onze infusies laat intrekken, hoe meer smaken er vrijkomen, waardoor jouw kopje thee alleen maar lekkerder wordt. Bovendien zijn onze infusies 100% veilig voor kinderen. Eindelijk, een smakelijk én gezond drankje voor het hele gezin.

MiniMarieTea maakt water drinken leuk! Ontdek al onze smaken op onze webshop.