Persoonlijke dienstverlening
Flexibiliteit in het productgamma
Actief in heel België

 

 

Een lekkere notenmix bestellen is de sleutel tot een gezondere, smaakvollere levensstijl. Vergeet die zakjes chips en snoep die niets meer dan lege calorieën bieden. Dankzij XAVIES’ heb je de kans om te kiezen voor iets dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook voedzaam is. Dat is niet alleen ideaal voor jou, maar ook voor je hele gezin!

Heb je interesse in onze notenmix?

 

 

De notenmix die bij jouw smaak past bestellen

Wij bieden uiteenlopende notenmixen aan, een nieuw hoofdstuk in ons verhaal, ontwikkeld in samenwerking met Sandra Bekkari. Of je nu op zoek bent naar een pittige kick of subtiele aroma's, we hebben het allemaal! Probeer onze heerlijk kruidige opties met ras-el-hanout, curry en tijm, of onze Aziatische twist met sojasaus en sesam. Deze mixen zijn perfect als tussendoortje of bij het aperitief, maar functioneren ook uitstekend als een crunchy topping op een salade. Naast deze multifunctionele notenmix, kan je bij ons ook andere gezonde snacks bestellen. Naast deze zoute optie vind je bij ons namelijk ook heerlijke koekjes met noten om die nood aan een zoetje te stillen.

 

Ontdek een wereld van smaak

Je hoeft niet te wachten op een speciale gelegenheid om jezelf te trakteren op wat goed is. Bij ons kun je een breed scala aan gezonde voeding, zoals een heerlijke notenmix, bestellen die je de hele dag van brandstof voorziet. Je bestelt bij ons dus niet alleen granola, maar ook andere lekkernijen die jou en je gezin helpen jullie beste leven te leiden. Neem de stap en ontdek de smaakvolle, voedzame opties die XAVIES' te bieden heeft.