INGREDIËNTEN
100g sobanoedels
250g kalfsgehakt
2 cm gember, geraspt
3 el sojasaus
1 teentje knoflook, geperst
250g champignons
½ Chinese kool, in reepjes
Sap van ½ limoen
2 lente-uien, in fijne ringen
Verse koriander, fijngesneden
2 el ongezouten pindanoten
3 el Sandra’s Kurkuma Quinoa Granola
BEREIDING
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking. Ler erop dat ze beetgaar blijven.
Meng het gehakt met de helft van de gember en 1 ½ el sojasaus. Bak rul in een wokpan met arachideolie. Haal uit de pan en zet even opzij.
Doe de rest van de gember met de knoflook in de pan, roerbak kort en voeg de champignons en de Chinese kool toe. Wok een paar minuutjes, maar let erop dat de Chinese kool nog wat knapperig blijft. Voeg de gekookte sobanoedels, de rest van de sojasaus en het limoensap toe.
Meng door elkaar en serveer met de lente-ui, koriander, pindanoten en een partje limoen.
Recept uit Sandra's Fast Food kookboek