Tropisch feestje gepland? Deze yoghurt parfait met mango, passievrucht en XAVIES’ Granola is het ideale dessert. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Met romige kokosyoghurt en een vleugje kokosrasp voor een extra tropisch gevoel. Met dit simpele recept zit je in 1-2-3 een exotische parfait op tafel. Enjoy!

INGREDIËNTEN

1 rijpe mango

4 passievruchten

1 pot kokosyoghurt

XAVIES’ Speculaas Granola

Kokosrasp om af te werken

BEREIDING

Schil en snijd de mango in blokjes. Voeg een scheutje water toe en mix in de blender of smoothiemaker.

Lepel de passievruchten uit en voeg toe aan het geheel. Mix kort mee.

Neem een glas en maak laagjes het mangomengsel, XAVIES’ Speculaas Granola en de kokosyoghurt. Herhaal de laagjes tot het bijna vol is. Eindig met een laagje granola.

Werk af met een snufje kokosrasp voor een extra tropische toets. Smakelijk!

GELIJKAARDIGE RECEPTEN