Terug naar overzicht

Waarom granola een perfecte snack is voor op kantoor

- Categories : Ontbijt , Recepten , Tips & Tricks

Halverwege de ochtend slaat bij heel wat mensen een hongerklop toe. Pak je dan een gezonde snack om je energie op te peppen? Of grijp je naar snelle suikers? Verstandig snacken op het werk heeft heel wat voordelen. Je voorziet je lichaam van nieuwe blijvende energie. Alsook zorgt een gezonde snack voor een betere concentratie en focus. Een gezonde snackpauze past perfect bij een gezonde levensstijl. Ontdek in deze blog waarom granola een perfecte snack is voor op kantoor.

Snacktime: waarom kiezen voor granola?

Granola bestaat voornamelijk uit volkoren granolavlokken, zaden en noten. Deze drie ingrediënten zijn zeer voedzaam voor ons lichaam. Het consumeren van zaden en noten zorgt ervoor dat we onze hersenen een flinke boost geven. Ook ons concentratievermogen neemt een flink stuk toe.

Hoe integreer je granola in je snacks?

Je kan er voor kiezen om granola puur natuur te eten. Vul een kommetje met je favoriete XAVIES’ granola en geniet van je welverdiende snack! Ben je eerder fan van verwerkte granola? Maak je eigen granolabar of granolacookies. Check onze recepten en ga zelf aan de slag in de keuken.  

Een receptje gemaakt? Deel het resultaat gerust op Facebookof Instagram en tag @xaviesgranola.

Met deze tips blijf je verzadigd tot de volgende maaltijd! Eet je liever iets anders als snack? Ontdek het ruim aanbod snacks van XAVIES’.