INGREDIËNTEN

1 broccoli in kleine roosjes

1 rode ui, in have ringen 

300g kastanjechampignons, in kwartjes

1 el sojasaus 

1 handvol peterselie, fijngehakt

140g volkoren penne

1 handvol Kurkuma Quinoa Granola

 

Voor de pesto

35g pijnboompitten

1 handvol basilicum 

1 teentje knoflook

3 el olijfolie

Scheutje citroensap

35 Parmezaanse kaas

BEREIDING

Roerbak de broccoliroosjes beetgaar in een grote pan met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. 

Doe ondertussen de ingrediënten voor de pesto in de cutter. 

Voeg een scheutje water toe, kruid met zwarte peper en zout en mix. 

Stoof de rode ui aan in een grote pan met olijfolie. Voeg de champignons toe, de sojasaus en bak ze mooi bruin. Voeg flink wat peterselie toe. Kruid met zwarte peper. Voeg op het laatste de broccoliroosjes toe en houd warm. 

Kook ondertussen de pasta beetgaar. Check de verpakking voor de juiste kooktijd. 

Serveer de pasta met de pesto, de champignons, rode ui en broccoli. Werk af met de kurkuma quinoa granola, Parmezaanse kaas en verse basilicum.