XAVIES' Granola - "Your healthy pleasure!"

Closer To Local September 2020  - By Studio Leau Photography-14_1500px_1500px.jpg

Mijn artisanale ontbijtgranen zijn verschillend en toch gelijkend. Ze verschillen qua smaak en textuur, maar ze worden stuk voor stuk met heerlijke basis-ingrediënten gemaakt.

De zorgvuldig uitgekozen volle granen, pitten en zaden worden gemengd met heerlijke smaakmakers. Deze mengeling wordt gezoet met agavesiroop. Deze siroop is 25% zoeter dan gewone suiker, daardoor moeten we er veel minder van toevoegen om dezelfde smaak te bekomen. Agavesiroop heeft ook een lage glycemische index. Dit wil zeggen dat de suikers traag worden opgenomen in het bloed en dat ze je zo lang voldoende energie verschaffen. Deze basis wordt vervolgens gebakken in de oven tot krokante, geurige XAVIES'.

XAVIES’ GRANOLA barst van de vitaminen en mineralen. De volle granen verschaffen je voldoende vezels, goed voor een lang verzadigd gevoel. De pitten en zaden zorgen voor poly-onverzadigde vetzuren, zoals de essentiële omega-3-vetzuren.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag. XAVIES’ GRANOLA is zeer voedzaam. Zo start je de dag gezond en energiek.

XAVIES’ GRANOLA's zijn heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als 4-uurtje om de honger te stillen en verrassend lekker in een gezond dessertje.

Shop XAVIES' granola

Assortiment

XAVIES GRANOLA

Deze lekkernij bestaat uit 3 verschillende assortimenten:

Enerzijds is er het GRANOVIE-assortiment. Elke variëteit bestaat uit haver- en speltvlokken en is aangevuld met smaakvolle extra’s:

Kokos-Kaneel: zonnebloem- en pompoenpitten, kokos en kaneel.
Double-Chocolate: noten, kokos, zwarte chocolade en cacao nibs.
Aardbei-Quinoa: gevriesdroogde aardbei en gepofte quinoa.
Nuts-Chocolate: zaden, noten en heerlijke zwarte chocolade.
Extra-Seeds: lijnzaad, sesamzaad, zonnebloem- en pompoenpitten.
Nuts-Seeds: extra zaden, amandelnoten, hazelnoten en walnoten

Shop GRANOVIE

Anderzijds ons PURE TOASTED-assortiment met drie heerlijke, SUIKERVRIJE granola’s die allen perfect passen binnen een gezonde voedingsstijl. Mixen van geroosterde zaden, al dan niet gecombineerd met gebakken noten en/of volle granen.

Pure Toasted Granola
Pure Toasted Nuts & Seeds
Pure Toasted Seeds

Shop PURE TOASTED

Als laatste is er ook nog ons SANDRA BEKKARI-assortiment.

Cashew Pompoenpitten: 0% SUIKER toegevoegd
Hazelnoot Amandel <5% SUIKER toegevoegd
Kurkuma Quinoa: hartige variant

Shop SANDRA'S GRANOLA

Closer To Local September 2020  - By Studio Leau Photography-14_1500px_1500px.jpg

Granola on-the-go? Granola bites!

Het ideale tussendoortje voor onderweg, verkrijgbaar in 3 verschillende, overheerlijke smaken.

Amandel-Kokos: 0% TOEGEVOEGDE SUIKERS, geroosterde amandel met een subtiele toets van kokos, heerlijk als gezond tussendoortje en perfect als ontbijt voor onderweg.

Hazelnoot-Cacao nibs: het ideale vieruurtje, een heerlijk krokant geroosterd koekje met volle granen, hazelnoten en een subtiele toets van cacao

Pecan-Gember: Hou je van exotisch? Dan is deze variant echt iets voor jou. Krokant gebakken pecannoten in combinatie met een subtiele toets van gember

Shop BITES