close
Cookies: Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw surfgedrag binnen onze website. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

XAVIES’ Granola-banaan pancakes 

Al gehoord van deze hippe variant van de klassieke havermout pannenkoeken? Makkelijk en lekker! 

Ingrediënten
8 volle eetlepels gemixte XAVIES’ Nuts&Seeds Granola

4 eetlepels volkorenmeel

4 rijpe bananen
4 eieren
Twee scheuten melk of sojamelk
Boter (ik gebruik de ronde bakvellen van Okay i.p.v. boter, zeer makkelijk en herbruikbaar) 

Benodigdheden
Mixer
Maatbeker
Koekenpan

Bereiding

Start met het fijn mixen van de granola tot een hij er uitziet zoals hieronder.

Dit doe je makkelijk in een blender of met een staafmixer.

Vervolgens neem je een maatbeker en doe je er alle overige ingrediënten in, deze mix je met een staafmixer of blender tot een mooi beslag. 

Vervolgens neem je een grote koekenpan en maak 2 à 3 kleine pancakes per keer.

Van deze hoeveelheid beslag heb ik zo’n 15 kleine pancakes per keer. Je kan ze makkelijk enkele dagen in de koelkast in een afgesloten bakje bewaren. Serveer de pannenkoeken met wat vers fruit, honing, kaneel, confituur, bloemsuiker of nog wat extra granola topping.