Al gehoord van deze hippe variant van de klassieke havermout pannenkoeken? Makkelijk en lekker! 

INGREDIËNTEN

8 volle eetlepels gemixte XAVIES’ Nuts&Seeds Granola

4 eetlepels volkorenmeel

4 rijpe bananen

4 eieren

Twee scheuten melk of sojamelk

Boter (ik gebruik de ronde bakvellen van Okay i.p.v. boter, zeer makkelijk en herbruikbaar)

ijs

BEREIDING

Start met het fijn mixen van de granola. 

Dit doe je makkelijk in een blender of met een staafmixer.

Vervolgens neem je een maatbeker en doe je er alle overige ingrediënten in, deze mix je met een staafmixer of blender tot een mooi beslag. 

Vervolgens neem je een grote koekenpan en maak 2 à 3 kleine pancakes per keer.

Van deze hoeveelheid beslag heb ik zo’n 15 kleine pancakes per keer. Je kan ze makkelijk enkele dagen in de koelkast in een afgesloten bakje bewaren. Serveer de pannenkoeken met wat vers fruit, honing, kaneel, confituur, bloemsuiker of nog wat extra granola topping.

GELIJKAARDIGE RECEPTEN