INGREDIËNTEN

200g prinsessenboontjes

1 rode ui, in halve ringen 

200g diepvrieserwten 

125g kikkererwten (uit bokaal)

1 handvol verse tuinkruiden (dille, koriander,

bieslook…) fijngehakt

100g manchego, in puntjes 

1 hand Sandra Bekkari Cashew Pompoen Granola

Voor de dressing

3 el olijfolie

1 el balsamicoazijn

1 teentje knoflook

1 tl paprikapoeder 

BEREIDING

Kook de prinsessenboontjes 7 min in water met een snuifje zout

Roerbak de prinsessenboontjes 2 min in olijfolie. Voeg de rode uit en de erwtjes toe en bak kort mee. Voeg als laatste de kikkererwten toe. Kruid met peper en zout, hussel door elkaar en zet van het vuur. 

Schep de kruiden door de salade en breng op smaak met peper en fleur de sel. 

Meng alle ingrediënten voor de dressing en sprenkel die over de salade. Verdeel de manchego over de salade en werk af met een handvol Cashew Pompoenpitten Granola.

Recept uit Sandra's Fast Food Kookboek