INGREDIËNTEN

1 pompoen of 400 gram pompoenblokjes

1 liter groentenbouillon

1 grote ui

2 tenen knoflook

1 tl kurkuma 

Sandra Bekkari Cashewnoten en Pompoenpitten

olijfolie 

peper en zout

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 graden

Halveer de pompoen en laat 20 minuten roosteren in de oven. Je kan ook meteen de pompoenblokjes roosteren. 

Snij de ui en look in kleine stukjes en fruit aan in een stoofpot met olijfolie en kruid met peper en zout.

Haal de pompoen uit de oven en lepel 400 gram uit (of hou de pompoenblokjes aan de kant) en voeg toe aan de ui en look.

Voeg 1 liter groentenbouillon toe en laat 20 minuten zachtjes koken. 

Breng op smaak met de kurkuma, peper en zout en mix fijn. 

Werk af met Griekse yoghurt, tijm en Sandra’s Cashewnoten en Pompoenpitten granola. 

Eet smakelijk!