Persoonlijke dienstverlening
Flexibiliteit in het productgamma
Actief in heel België

 

 

Granola als ontbijt is meer dan een trend; het is een levensstijl. Deze knapperige, voedzame lekkernij heeft een permanente plek veroverd op de ontbijttafels van Vlaanderen. Met een mix van haver, noten en soms zelfs een snufje chocolade biedt de granola van XAVIES’ een gezond begin van je dag.

Heb je interesse in granola?

 

 

De opties van granola als ontbijt

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor granola als ontbijt, zul je nooit meer terug willen. Naast de klassieke opties bieden we je ook vegan opties, zodat je op elk moment kan genieten van een plantaardig ontbijt. Geen fan van suiker? Geen zorgen! We hebben ook suikervrije opties die niets inleveren op smaak. Met onze uiteenlopende reeks aan smaken wordt jouw ochtendritueel een feest. Bovendien zijn alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en duurzaam verkregen, waardoor je zowel je lichaam als de planeet een plezier doet. Met granola kan je overigens veel richtingen uitgaan voor je ontbijt: neem maar eens een kijkje bij onze originele recepten.

 

Plaats nu je bestelling voor een origineel ontbijt elke dag

Klaar om je ochtenden te transformeren? Granola bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Met slechts een paar klikken is jouw ontbijt voor de komende weken al geregeld. Ontdek ons ruime assortiment en kies de smaken die jouw dag zullen maken. Wacht niet langer en trakteer jezelf en je gezin op het ontbijt dat je verdient, inclusief biologische thee. Plus, onze snelle levering zorgt ervoor dat je nooit meer zonder je favoriete ontbijt hoeft te zitten.