Saaie salades? Die kennen wij niet! Deze salade zit boordevol lekkere ingrediënten die elk hap de moeite waard maken!

INGREDIËNTEN

200g jonge sla

1/2 peer

1/2 zoete aardappel

1el olijfolie of kokosolie

1/2el honing

50g geitenkaas

20g gedroogde kersen

4 blaadjes verse munt

XAVIES' Kokos-Kaneel Granola

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Leg de blokjes op een met bakpapier bedekte bakplaat en besprenkel met olie. Meng tot alle blokjes bedekt zijn en bak gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Laat nadien afkoelen op kamertemperatuur.  Snijd ondertussen de peer en muntblaadjes in fijne reepjes en verdeel de sla over vier borden. Verdeel de munt, peer en gedroogde kersen over de borden en verkruimel er de geitenkaas over.

Voeg op het einde de zoete aardappelblokjes toe aan de salade en werk af met een vleugje honing en XAVIES' Kokos-Kaneel Granola.