INGREDIENTEN
3 appels (type jonagold)
1 perzik
Voor de crumble
60 g koude boter
55 g zelfrijzende bloem
150 g XAVIES’ GRANOVIE nuts-seeds
35 g rietsuiker
1 el honing
snuifje kaneel
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de koude boter in blokjes. Breng de ingrediënten voor de crumble in een ruime schaal: de koude boter, de bloem, XAVIES’ granola nuts-seeds, de rietsuiker, de honing en het snuifje kaneel. Kneed vervolgens alle ingrediënten tot een kruimelig deeg.
Snij de appel en de perzik in kleine blokjes. Meng het fruit en verdeel het over 4 ovenschaaltjes.
Verdeel het crumble-deeg over de ovenschaaltjes.
Bak de dessertjes gedurende 20 min.
Serveer warm / lauw warm! Heerlijk met een bolletje ijs!
Succes gegarandeerd met dit gezonde dessertje op basis van granola!