Terug naar overzicht

XAVIES' nieuwe healthy snacks

- Categories : Gezonder leven , Recepten

Tot nu toe hadden we vooral granola en gezonde koekjes in ons assortiment. Je kon dus ’s ochtends, ’s middags, in de namiddag … al genieten van de gezonde producten van XAVIES’. Maar er is meer! Kan je maar geen genoeg krijgen van onze huidige producten? Dan moet je onze nieuwe producten zeker proeven! De nieuwe geroosterde notenmixen en crackers zullen je op een gezonde manier verrassen.

De ovengeroosterde notenmix met kruiden

Zoals je waarschijnlijk wel al weet, is een dagelijkse portie noten goed voor je. Noten bevatten namelijk heel wat gunstige voedingsstoffen. Ze bevatten vezels, eiwitten, ijzer en onverzadigde vetten. Noten verlagen je cholesterolgehalte en helpen dus je bloedvaten gezond te houden.

Met Sandra’s Geroosterde Notenmix by XAVIES’ garanderen we je een kwalitatieve mix van noten en crunchy zaden. Om jouw snack gezond te houden, roosteren we de noten in de oven en voegen we er geen extra olie aan toe. Je kunt kiezen tussen drie notenmixen die met unieke kruiden op smaak worden gebracht. Dit zijn de drie heerlijke smaken: ras-el-hanoutcurry tijm en soja sesam.

De ovengeroosterde noten zijn ideaal als tussendoortje, maar kunnen ook perfect bij het aperitief geserveerd worden. Je kunt ze ook als crunchy topping gebruiken op jouw favoriete salades.

De Zuurdesem Crackers met een vleugje olijfolie

Sandra’s Zuurdesem Crackers zijn gemaakt van spelt en roggedesem. Wij voegen er een vleugje smaakvolle olijfolie aan toe, maar het is zeker geen vettige cracker. In tegenstelling tot vele andere merken frituren we de crackers niet, waardoor ze een goede Nutri-Score hebben.

De krokant geroosterde crackers zijn geschikt als hapje tijdens de aperitief. Ze zijn ook zeer lekker als topping op salades. Momenteel kun je tussen volgende drie smaken kiezen: oregano zeezoutkurkuma zwarte peper en hazelnoot amandel. Eén voor één lekkere smaakcombinaties. Ben je op zoek naar een koolhydraatarme cracker? Dan zijn Sandra’s Hazelnoot Amandel Crackers zeker iets voor jou!

Waar zijn deze lekkernijen verkrijgbaar?

Sandra’s gezonde snacks kun je op onze webshop kopen.

Ga de lekkere snack dus maar snel halen, because it is time to snack ;)