Terug naar overzicht

5 feestelijke desserts voor kerst en nieuw

- Categories : Recepten , Tips & Tricks

Ho ho ho, de feestdagen staan weer voor de deur! En dat betekent dat we binnenkort weer gezellig rond de feesttafel mogen zitten met onze vrienden en familie. Heerlijk! Wil je je gasten dit jaar eens verwennen met een heerlijk gezond dessertje boordevol smaak? Speciaal voor jou verzamelden we onze favoriete receptjes met granola. Of je houdt van een zeemzoet taartje of een kleinigheidje bij de koffie, met deze feestelijke desserts scoor je dit jaar sowieso. Smakelijk! 

1. Granolataartjes

Zin in taart maar wil je graag eens een gezonde variant op tafel toveren? Dan zijn deze granolataartjes de perfecte afwisseling. Heerlijk met vers fruit en Griekse yoghurt. En het beste, je zet ze ook nog eens in een handomdraai op tafel. Eet smakelijk!

>> Naar het recept

2. Vegan chocoladetaartjes met granola

Dit is het ideale receptje voor elke chocoladeliefhebber! Deze vegan chocoladetaartjes met granolabodem zijn dan ook perfect als dessert tijdens de feestdagen. Lekker, gezond én met de heerlijke smaak van Belgische chocolade. Need we say more?

>> Naar het recept

3. Appelmuffins met granola

Trakteer je gasten met deze feestelijke granola-appelmuffins. Met de zure smaak van appel en krokante bite van granola. Voeg een beetje kaneel toe voor een extra winterse touch. Perfect voor een vleugje kerstvreugde!

>> Naar het recept

4. Frozen yoghurt bites

Geniet van een licht en verfrissend zoetje bij de koffie met deze Frozen Yoghurt Bites. Deze mini-yoghurt snacks zijn de perfecte combinatie van zoet en verkoelend, ideaal voor een snelle en gezonde verwennerij bij het dessert.

>> Naar het recept

5. Granolarotsjes met chocolade

Trakteer jezelf op een heerlijke combinatie van knapperige granola en Belgische chocolade met deze feestelijke granolarotsjes. Deze kleine lekkernijen zijn perfect als snel tussendoortje of als zoete traktatie bij de koffie. Heerlijk!

>> Naar het recept