Ik denk dat iedereen akkoord gaat als ik zeg dat niets zo lekker smaakt op een koude winterdag als een heerlijke warme wafel. Of twee. Of drie.

Want eenmaal daar aan begonnen is het moeilijk te stoppen - ik spreek uit ervaring. De calorieën lopen al snel hoog op en voor je het weet heb je al spijt van je zondigen. 

Met deze wafels hoef je jou daar allemaal geen zorgen om te maken want ze zijn namelijk volledig suikervrij! Superlicht én lekker!

INGREDIËNTEN

120g Pure Toasted Granola

150 g speltmeel

375 ml water

Mespunt bakpoeder

Kaneel

2 eieren

BEREIDING

Verklein de granola in een cutter (met een plastic zak en deegrol lukt het ook). Meng vervolgens de granola met het water. Laat dit mengsel gedurende minimaal een uur rusten zodat de granola het water kan opnemen. 

Roer vervolgens het speltmeel, de eiren, het bakpoeder en de kaneel er doorheen totdat alles goed gemengd is. 

Vet je wafelijzer in en let het voorverwarmen. Schep vervolgens het beslag in het wafelijzer en laat een 6 à 7 minuten bakken. Herhaal met de rest van het beslag.

GELIJKAARDIGE RECEPTEN